VVN Youth Antwerpen: studiereis naar Den Haag (21/04)

VVN Youth Antwerpen: studiereis naar Den Haag (21/04)

Op 21 april organiseert VVN Youth Antwerp haar jaarlijkse studietrip naar Den Haag, Nederland. Zij bieden je een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij het hoofdkwartier van Eurojust en denktank The Hague Centre for Strategic Studies.

Verder staat een bezoek aan het VN Vredespaleis en (bij mooi weer) een rondleiding door het historisch centrum van de stad op het programma.

Over Eurojust
Eurojust is een agentschap van de Europese Unie en ondersteunt de samenwerking tussen de gerechtelijke autoriteiten in de hele Europese Unie. Eurojust is een essentiele schakel in de strijd tegen grensoverschrijdende zware criminaliteit, onder meer computercriminaliteit, fraude, corruptie, witwassen van geld en milieucriminaliteit.

Over HCSS
The Hague Centre for Strategic Studies is een politiek-onafhankelijk kennisinstituut dat zich richt op strategische besluitvormingsondersteuning en advies op het gebied van internationale en nationale defensie- en veiligheidsvraagstukken.
HCSS richt zich op internationale vrede en veiligheid, geopolitieke ontwikkelingen en trends, conflictbeheersing, defensietransformatie en terrorisme.

Kosten & Inschrijven
Inschrijvingsgeld is slechts 25 euro, inclusief heen- en terugreis naar Den Haag. Meer informatie over betaling en een gedetailleerd programma ontvang je na registratie.
Registeren kan via deze link: https://goo.gl/sWRq2P
Of door een email te sturen naar: vvnyouthantwerpen@vvn.be

Er is slechts plaats voor 25 personen dus weer er snel bij!