Openings Event (UNYA Leuven)

Openings Event (UNYA Leuven)

Studeer jij in Leuven en ben jij een enthousiaste student die geïnteresseerd is in de VN, internationale betrekkingen, diplomatie, human rights… ?

Wil jij je skills hieromtrent ten volle kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd een geweldige tijd beleven? Wil je nieuwe en gelijkgezinde mensen ontmoeten vanuit verschillende faculteiten? En wil je bovendien meer te weten komen over de VN, zijn werking en doelen?

Is het antwoord ja op voorgaande vragen, aarzel dan niet om op 08 oktober om 20h15 naar het geweldig kick-off event van UNYA Leuven te komen!

Vergezeld van een gratis receptie stellen zij je met plezier voor aan de werking en de activiteiten van UNYA Leuven en geven zij je een sneak peak in hun exciting events die voor dit semester op het programma staan. Tijdens het openings event  bieden zij jullie ook de mogelijkheid om vragen te stellen en lid te worden van UNYA Leuven.

Facebook event: http://Openings Event UNYA Leuven