Terugblik: lunchlezing met Prof. Dr. Marleen Temmerman

Terugblik: lunchlezing met Prof. Dr. Marleen Temmerman

Op maandag 25 september gaf Prof. Dr. Marleen Temmerman (Hoofd Departement Obstetrie en Gynaecologie Aga Khan Universiteit, Kenia & voormalig Hoofd Departement Reproductieve Gezondheid en Onderzoek, Wereldgezondheidsorganisatie) een lunchlezing over “Globale Strategieën voor de Gezondheid van Vrouwen, Kinderen en Jongeren in het licht van de SDG’s”. De lezing werd voorgezeten door Prof. Dr. Marc Bossuyt.

De lezing werd georganiseerd door de Vereniging voor de Verenigde Naties en het Leuven Centre for Global Governance Studies en vond plaats bij het Regionaal Informatiecentrum van de VN (UNRIC) in Brussel.

Tijdens de lezing maakte Prof. Dr. Marleen Temmerman gebruik van een slideshow. Deze vindt u hier terug.

Hieronder enkele sfeerbeelden: