Lid worden

Lidmaatschap Vereniging voor de Verenigde Naties (VVN) – UN Association Belgium Flanders

Bedankt voor uw interesse om lid te worden van de Vereniging voor de Verenigde Naties, lid van de World Federation of United Nations Associations (WFUNA).

Als lid ontvangt u in 2021 onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, kunt u gratis deelnemen aan minstens 4 grote netwerkevenementen zoals UN Day Flanders, het SDG-Forum Belgium, de Algemene Vergadering (inclusief panelgesprek en museumbezoek) en de openingsavond van Model United Nations (MUN).

Daarnaast bieden we onze leden kortingsformules aan voor boeken en betalende conferenties.

Tot slot bereiden we een werkbezoek voor aan Rome, met onder andere ontmoetingen en overleg bij de FAO, UN Association Italy, Flanders Investment & Trade, de Heilige Stoel en de Vlaamse Vertegenwoordiging in Rome.

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage voor individuen:
Volwassenen: €50
Partnerlidmaatschap (voor twee partners wonend op hetzelfde adres): €90
Belgisch lidmaatschap (voor VVN én Association pour les Nations Unies): €65
Jong professionals (tot 30 jaar): €15
Studenten (met studentenkaart): €5 (=lidmaatschap voor VVN Jongeren (UNYA Flanders) én VVN samen)

Gelieve een e-mail te sturen naar info@vvn.be met als onderwerp ‘Aanvraag lidmaatschap VVN 2021’ en de vermelding van uw naam, geboortedatum en het te betalen tarief. Gelieve daarbij het lidgeld te betalen op het rekeningnummer BE90 0010 4683 6932 met vermelding van uw naam en ‘Lidmaatschap VVN 2021’.

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage voor organisaties/bedrijven/overheden:
Non-profitorganisaties (voor VVN): €200 (voordelen lidmaatschap voor 4 personen)
Bedrijven, hoger onderwijs instellingen, overheidsdiensten, lokale besturen (voor VVN): €500 (voordelen lidmaatschap voor 4 personen)
Koepelorganisaties (voor VVN): €750 (voordelen lidmaatschap voor 6 personen)

Gelieve het lidgeld te betalen op het rekeningnummer BE90 0010 4683 6932 met vermelding van naam organisatie en ‘Lidmaatschap VVN 2021’ en een e-mail te sturen naar info@vvn.be.

Voor vragen of meer info: stuur een e-mail naar info@vvn.be !

VVN Jongeren – UNYA Flanders

De jaarlijkse bijdrage voor studenten (met studentenkaart) bedraagt €5. Jong professionals (tot 30 jaar) betalen €15 per jaar.
Studenten en jongeren die lid willen worden van VVN-UNYA Flanders kunnen hiervoor hun lidmaatschap aanvragen via hun lokale ‘chapter’ in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven.

Leden van UNYA Flanders kunnen in ruil deelnemen aan exclusieve bezoeken aan de VN, EU en NAVO in Brussel en krijgen de kans om inzicht te verwerven in de diplomatieke wereld met onze ambassadebezoeken in Brussel.

De leden worden hiernaast ook uitgenodigd op alle UNYA Flanders activiteiten en op onze jaarlijkse Algemene Vergadering.

Voor meer info: stuur een e-mail naar finance@unyaflanders.be !