Lid worden

Lidmaatschap Vereniging voor de Verenigde Naties (VVN) – UN Association Belgium Flanders

Bedankt voor uw interesse om lid te worden van de Vereniging voor de Verenigde Naties in Vlaanderen, lid van de World Federation of United Nations Associations (WFUNA).

Als lid ontvangt u in 2024 onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, kunt u gratis deelnemen aan minstens 4 grote netwerkevenementen zoals UN Day Flanders, het SDG-Forum Belgium, de Algemene Vergadering (inclusief panelgesprek en stadsbezoek) en de openingsavond van het VVN Model United Nations (MUN) en zijn er doorheen het jaar meerdere (online) activiteiten.

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage VVN voor individuen:
Volwassenen: €50
Partnerlidmaatschap (voor twee partners wonend op hetzelfde adres): €90
Belgisch lidmaatschap (voor VVN én Association pour les Nations Unies): €65
Jong professionals (tot 30 jaar): €15
Studenten (met studentenkaart): €5 (=lidmaatschap voor VVN Jongeren (UNYA Flanders) én VVN samen)

Gelieve een e-mail te sturen naar info@vvn.be met als onderwerp ‘Aanvraag lidmaatschap VVN 2024’ en de vermelding van uw naam, geboortedatum en het te betalen tarief. Gelieve daarbij het lidgeld te betalen op het rekeningnummer BE82 7370 5787 2768 met vermelding van uw e-mailadres en ‘Lidmaatschap VVN 2024’.

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage VVN voor organisaties/bedrijven/overheden:
Non-profitorganisaties: €200 (voordelen lidmaatschap voor 4 personen)
Eénpersoonszaken & kleine ondernemingen: €200 (voordelen lidmaatschap voor max. 2 personen)
Bedrijven, hoger onderwijs instellingen, overheidsdiensten, lokale besturen: €500 (voordelen lidmaatschap voor 4 personen)
Koepelorganisaties: €750 (voordelen lidmaatschap voor 6 personen)

Gelieve het lidgeld te betalen op het rekeningnummer BE82 7370 5787 2768 met vermelding van naam organisatie en ‘Lidmaatschap VVN 2024’ en een e-mail te sturen naar info@vvn.be.

Voor vragen of meer info: stuur een e-mail naar info@vvn.be !

Lidmaatschap lokale afdeling VVN Jongeren – UNYA Flanders

Studenten en jongeren die lid willen worden van de lokale jongerenafdelingen van VVN-UNYA Flanders kunnen hiervoor terecht bij de lokale jongerenafdelingen (of ‘chapters’) in Antwerpen, Brussel, Gent, Kortrijk en Leuven.

De lokale afdelingen organiseren tal van activiteiten waaronder bezoeken aan de VN, EU en NAVO in Brussel en krijgen de kans om inzicht te verwerven in de diplomatieke wereld met onze ambassadebezoeken in Brussel.