Lid worden

Lidmaatschap

VVN/UNA Flanders

Voor meer info: stuur een mailtje naar info@vvn.be !

VVN Youth/UNYA Flanders

De jaarlijkse bijdrage werd vastgelegd op 5 euro. Jongeren en studenten die lid willen worden van UNYA Flanders kunnen hiervoor hun lidmaatschap aanvragen via hun locale chapter in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. Leden van UNYA Flanders krijgen korting op onze dinner talks met ambassadeurs, BruxMUN en de VN-Masterclass. Hiernaast kunnen leden ook deelnemen aan exclusieve bezoeken aan de VN, EU en NAVO instellingen in Brussel en krijgen ze de kans om een inzicht te kunnen krijgen in de diplomatieke wereld met onze ambassadebezoeken in Brussel. De leden worden hiernaast ook uitgenodigd op alle UNYA Flanders activiteiten en op onze jaarlijkse Algemene Vergadering. De leden krijgen in ruil ook een mooie lidkaart van UNYA Flanders!

Voor meer info: stuur een mailtje naar vvnyouthpresident@vvn.be!

Inschrijven op de nieuwsbrief

* indicates requiredHoe wilt u horen van de Vereniging voor de Verenigde Naties – United Nations Association Flanders Belgium?


U kan zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.