Lid worden

Lidmaatschap

VVN/UNA Flanders Belgium

Bedankt voor uw interesse om lid te worden van de Vereniging voor de Verenigde Naties!

Als lid ontvangt u in 2019 onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, kunt u gratis deelnemen aan de openingsavond van Model United Nations (MUN) en aan minstens 2 grote netwerkevenementen zoals het SDG-Forum Belgium (Square Brussels, 24 september) en UN Day Flanders (Vlaams Parlement, 21 oktober). Daarnaast werken we voor onze leden aan kortingformules voor boeken en betalende conferenties. Tot slot bereiden we een werkbezoek voor aan de FAO, UNA Italy en de Vertegenwoordiging van de Vlaamse Vertegenwoordiging in Rome. Onze Algemene Vergadering zal ook volgend jaar worden aangevuld met een panelgesprek en een gegidst museumbezoek.

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage:
Volwassenen: €50
Partnerlidmaatschap (voor twee partners wonend op hetzelfde adres): €90
Jongeren (tot dertig jaar): €15
Leden VVN Jongeren (UNYA): €10

Gelieve het lidgeld te betalen op het rekeningnummer BE90 0010 4683 6932 met vermelding van uw naam + ‘Lidmaatschap VVN 2019’ en dit formulier in te vullen.

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage voor organisaties:
Non-profitorganisaties: €200 (voordelen lidmaatschap voor 4 personen)
Bedrijven: €500 (voordelen lidmaatschap voor 4 personen)

Gelieve het lidgeld te betalen op het rekeningnummer BE90 0010 4683 6932 met vermelding van naam organisatie + ‘Lidmaatschap VVN 2019’ en een mailtje te sturen naar info@vvn.be.

Voor vragen of meer info: stuur een mailtje naar info@vvn.be !

 

VVN Jongeren/UNYA Flanders Belgium

De jaarlijkse bijdrage werd vastgelegd op 5 euro. Jongeren en studenten die lid willen worden van UNYA Flanders kunnen hiervoor hun lidmaatschap aanvragen via hun locale chapter in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. Leden van UNYA Flanders krijgen korting op onze dinner talks met ambassadeurs, BruxMUN en de VN-Masterclass. Hiernaast kunnen leden ook deelnemen aan exclusieve bezoeken aan de VN, EU en NAVO instellingen in Brussel en krijgen ze de kans om een inzicht te kunnen krijgen in de diplomatieke wereld met onze ambassadebezoeken in Brussel. De leden worden hiernaast ook uitgenodigd op alle UNYA Flanders activiteiten en op onze jaarlijkse Algemene Vergadering. De leden krijgen in ruil ook een mooie lidkaart van UNYA Flanders!

Voor meer info: stuur een mailtje naar vvnyouthpresident@vvn.be!