Conferentie omtrent carrièremogelijkheden bij de Verenigde Naties

Conferentie omtrent carrièremogelijkheden bij de Verenigde Naties

De Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken en het Regionaal Informatiecentrum van de Verenigde Naties (UNRIC) hebben het genoegen u uit te nodigen voor een conferentie over carrièremogelijkheden bij de Verenigde Naties.

De presentatie, die zal verzorgd worden door een speciale informatiemissie van de UN Office of Human Resources Management in New York, heeft als doel het publiek te informeren over de personeelsbehoefte van de Verenigde Naties en over carrièremogelijkheden bij deze organisatie, op alle functieniveaus (P2-D2). Tijdens de presentatie wordt concrete informatie verschaft over aanvraagprocedures, hoe zich voor te bereiden op competitieve examens en vaardigheidsinterviews.

De informatiemissie richt zich niet enkel tot potentiële kandidaten maar ook tot zogeheten multipliers, mensen die mogelijk niet zelf solliciteren maar die de informatie kunnen delen, en dus vermenigvuldigen, met geschikte toekomstige kandidaten: arbeidsbemiddelaars, loopbaan adviseurs, etc.

Om die reden is deze uitnodiging ook gericht aan ministeries, vertegenwoordigers van universiteiten, leden van professionele verenigingen, internationale NGO’s, media, etc.

Wanneer: maandag 11 april 2011, 10u00 – 13u00 (aankomstuur: 9u30)

Waar: Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken, Zaal Europa, Karmelietenstraat/Rue des Petits Carmes 8 bis, 1000 Brussel.

De conferentie wordt in het Engels gehouden.

Inschrijving: Gelieve uw deelname te bevestigen vóór 1 april 2011 via UNjobs@UNRIC.org met vermelding van uw familienaam, voornaam, beroep/diploma behaald of onderweg en adres.

Voor meer informatie:

– Mevr. Francoise Daniel, FOD Buitenlandse Zaken, tel. 02/501.45.03

– Mevr. Alexandra Froger, UNRIC, tel. 02/788.84.61

– Dhr. Jean-Luc Onckelinx, UNRIC, tel. 0476/215.485