Lunchlezing "De Internationale Organisatie voor Migratie en de EU" (08/05)

Lunchlezing “De Internationale Organisatie voor Migratie en de EU” (08/05)

nodigen u vriendelijk uit voor een lunchlezing:

IOM als Nieuw VN Agentschap voor Migratie: Uitdagingen in en buiten de EU

door Dhr. Eugenio Ambrosi

Regionaal Directeur van het IOM Regionaal Bureau voor de EU, Noorwegen en Zwitserland

Maandag 08 mei 2017, 12.00-14.00
United Nations Regional Information Centre (UNRIC)
8e verdieping, blok C2
Wetstraat 155, Brussel

Deelname is gratis maar gelet op het beperkt aantal plaatsen vragen we u vriendelijk om u te registreren voor 04 mei via info@vvn.be.

Korte bio: Eugenio Ambrosi is de Regionaal Directeur van het IOM Regionaal Bureau voor de EU, Noorwegen en Zwitserland. Voorheen was hij Senior Regionaal Adviseur voor Europa en Centraal-Azië in het Bureau van de Directeur-Generaal op het hoofdkwartier van IOM in Genève. Dhr. Ambrosi vervoegde IOM in 1991 waar hij sedertdien verscheidene senior functies bekleed heeft waaronder Directeur van het Regionaal Bureau in Buenos Aires en Directeur van het Regionaal Bureau in Dakar. Hij heeft een zeer uitgebreide ervaring in en kennis van Europese kwesties evenals IOM beleid, programma’s en operaties. Tevens beschikt hij over jarenlange ervaring in leidinggevende functies bij het IOM Regionaal Bureau voor Afrika en het Midden Oosten. Dhr. Ambrosi heeft een Master in de Rechten en een postgraduaat in Internationaal Recht en Multilaterale Diplomatie.

IN SAMENWERKING MET UNRIC