Lunchlezing: "De Aanpak van Gedwongen Arbeid - Het IAO Perspectief" (24/05)

Lunchlezing: “De Aanpak van Gedwongen Arbeid – Het IAO Perspectief” (24/05)

nodigen u vriendelijk uit voor een lunchlezing:

De Aanpak van Hedendaagse Vormen van Gedwongen Arbeid: Het Perspectief van de Internationale Arbeidsorganisatie

 door Mevr. Irene Wintermayr

Beleidsmedewerker, IAO kantoor voor de EU en Benelux

Woensdag 24 mei 2017, 12.00-14.00
United Nations Regional Information Centre (UNRIC)
8e verdieping, blok C2
Wetstraat 155, Brussel

Deelname is gratis maar gelet op het beperkt aantal plaatsen vragen we u vriendelijk om u te registreren voor 21 mei via info@vvn.be.

Korte bio: Irene Wintermayr vervoegde het ILO kantoor voor de Europese Unie en de Benelux als beleidsmedewerker in 2011 en ondersteunt het team in aangelegenheden betreffende tewerkstelling en sociaal beleid, arbeidsrechten, social corporate responsibility evenals dwangarbeid en mensenhandel. Voorheen werkte ze voor het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk, deed ze werkervaring op bij de Duitse NGO Weltfriedensdienst en bij ICLEI-Local Governments for Sustainability. Ze was tevens betrokken bij tal van ontwikkelingsprojecten in Latijns Amerika en Zuid-Afrika. Mevrouw Wintermayr heeft een master in vergelijkende politiek (conflict studies) van de London School of Economics and Political Science evenals een LL.M. in International Human Rights Law van de Universiteit van Londen.

IN SAMENWERKING MET UNRIC