VVN Youth zoekt ambitieuze student(e)

VVN Youth zoekt ambitieuze student(e)

VVN Youth is op zoek naar bestuursleden voor het volgende academiejaar!

Studeer je in Antwerpen, Brussel, Gent of Leuven? Ben je ambitieus, geëngageerd en kan je je achter de idealen van de Verenigde Naties scharen? Volg je het internationale nieuws op de voet en hou je van een uitdaging? Dan is VVN Youth zeker iets voor jou.

VVN Youth biedt boeiende lezingen, uitstappen, workshops, filmavonden, meetings, evenementen en conferenties aan over het hele land voor studenten en andere geïnteresseerden.

Wil jij deel uitmaken van een netwerk van dynamische jongeren? Zie je een carrière in de internationale diplomatie wel zitten of wil je je eigen steentje bijdragen aan een betere wereld? Vermeld wie je bent, wat en waar je studeert en waarom je voor VVN Youth kiest.

Antwerpen: vvnyouthantwerpen@vvn.be
Brussel: vvnyouthbrussel@vvn.be
Gent: vvnyouthgent@vvn.be
Leuven: vvnyouthleuven@vvn.be