75 jaar VN: lokaal en mondiaal in dialoog over de toekomst van de wereld

75 jaar VN: lokaal en mondiaal in dialoog over de toekomst van de wereld

Dit jaar bestaat de Verenigde Naties 75 jaar. In het kader van deze 75e verjaardag lanceert de VN wereldwijd een internationale dialoog over de toekomst van de wereld. Het zal het grootste, meest inclusieve gesprek worden over de rol van internationale samenwerking in het creëren van een betere toekomst voor iedereen.

Guterres: “Geen land, geen gemeenschap is in staat de complexe problemen van onze wereld alleen op te lossen. We moeten samenkomen om te praten en vooral ook te luisteren. We hebben jullie ideeën nodig.”

Ook VVN zet mee zijn schouders onder dit initiatief. Meer informatie hierover in onze volgende nieuwsbrieven.

Lees hier meer over UN75.