Versterk mee het draagvlak voor de VN in Vlaanderen en word lid van VVN als individu, organisatie, onderwijsinstelling, lokaal bestuur of bedrijf

Versterk mee het draagvlak voor de VN in Vlaanderen en word lid van VVN als individu, organisatie, onderwijsinstelling, lokaal bestuur of bedrijf

Word in 2020 lid van de Vereniging voor de Verenigde Naties (VVN) en maak deel uit van een groeiend en vooral ook boeiend netwerk van geëngageerde burgers dat het werk van onze landgenoten bij de VN volgt, de initiatieven van Vlaanderen en België bij de VN in de kijker plaatst en u informeert over belangrijke internationale VN-thema’s die ook voor onze regio van belang zijn. U ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt gratis deelnemen aan activiteiten, krijgt uitnodigingen voor activiteiten rond VN-thema’s georganiseerd door derden en krijgt korting op publicaties. Vanaf dit jaar kunnen naast individuen ook organisaties, onderwijsinstellingen, lokale besturen en bedrijven lid worden van VVN. Ook Vlaamse expats zijn welkom! Lidmaatschapsformules vindt u hier.