Vijftiende editie van de VVN MUN

Vijftiende editie van de VVN MUN

Elk jaar organiseert de VVN, in samenwerking met de Vlaamse Universiteiten (Universiteit Antwerpen, KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel en Universiteit Gent), een interuniversitaire Model United Nations. Hieraan nemen studenten van verschillende Vlaamse universiteiten deel.

Dit jaar vond de vijftiende editie van de VVN MUN plaats van donderdag 5 December tot zondag 8 December in Brussel. De casus voor de vijftiende editie kunt u hier terugvinden.

Op donderdagavond 5 december vond de openingsceremonie van de VVN MUN plaats in het Egmontpaleis te Brussel. De onderhandelingen vonden vervolgens plaats van vrijdag 6 december tot en met de zondag 8 december.

We blikken terug op een geslaagde vijftiende editie die  mogelijk is gemaakt met de steun van:

Foto’s van de VVN MUN 2019