Terugblik: SDG-onderwijsdag van Djapo

Terugblik: SDG-onderwijsdag van Djapo

Op dinsdag 22 oktober 2019 organiseerde Djapo, een educatieve organisatie die duurzaamheid centraal stelt in het onderwijs, een inspiratiedag rond de SDG’s. Deze vormingsdag gaf de deelnemers de mogelijkheid om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen om met de SDG’s aan de slag te gaan in het onderwijs. Dirk Timmermans van VVN leidde de dag in, gevolgd door tal van andere interessante sprekers. U kunt hier het volledige programma van de SDG-onderwijsdag van Djapo raadplegen.

Belinda Wijckmans, directeur Djapo, kondigt keynote sprekers aan.

Dirk Timmermans, VVN, geeft een woordje over de VN (en SDG’s) en VVN.

Flore De Pauw, VN  jongerenvertegenwoordiger duurzame ontwikkeling, Vlaamse Jeugdraad, over SDG’s en jongerenapproach.